menu
person

Зразок заяви на допомогу при народженні дитини скачать

Зразок заяви на допомогу при народженні дитини

Зразок заяви на отримання різних видів соціальної допомоги.
38 комментариев on Зразок заяви на отримання різних видів соціальної допомоги. Якщо закінчився термін на багатодітність і потрібно поновити документи. Я не можу взяти довідку в днз на безкоштовне харчування.? Доброго дня.

У мого чоловіка є троє дітей від першого шлюбу віком 18, 16 та 11 років. У мене від першого шлюбу син віком 3 роки та наша спільна дитина, якій 1 рік. Допомогу багатодітними сім’ям для дітей до 6 років я буду отримувати на одну дитину чи на двох менших? Відповідь: знайомтесь з інформацією що в статтях. Який зразок заяви на виплату допомоги на дітей у багатодітних сім’ях з 1 квітня 2019р. Відповідь: форми шаблонів не змінились. Доброго дня. Допоможіть розібратись: я маю чотирьох дітей до 6 років, чоловік призначений по догляду за інвалідом першоі групи, я по догляду за дитиною до трьох років.

Нам виплачували соціальну допомогу, але ми продали авто за 50 тисяч гривень, виплату відразу припинили. Чи правильно вони вчинили? Якщо правильно, то скільки нам бути без допомоги? Відповідь: так, припинення правомірне. Це описано в статті, з посиланням на чинне законодавство.

Ці заяви актуальні у 2019 році? добрий день мене цікавить чи маю право отримати соціальну допомогу якшо я не маю трудового стажу та роботи. Відповідь: вся необхідна вам інформація міститься в статті на сайті, знайомтесь. добрий день, скажіть будь-ласка, соціальна допомога по психіатрії,з поставленим діагнозом в лікарні. Які документи потрібно надати та, які пільги буде мати дитина, і чи будуть мати якусь пільгу батьки. Відповідь: знайомтесь з інформацією в статті на сайті. Доброго дня! Я отримую субсидію, незабаром отримала у спадок частину житла,збираюсь її оформляти, як це вплине на данну соц.допомогу?

Відповідь: безпосередньо, як дохід. Ознайомтесь з статтею.

Скачать

Зразок заяви на допомогу при народженні дитини

Зразок заяви на допомогу при народженні дитини

Просмотров: 484 | Добавил: globergerikerpvolcie | Теги: автомобиль | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar